Till toppen av sidan
Nav

Luftbefuktare

Vi spenderar största delen av vår tid inomhus, därför är inomhusluften viktig för vår hälsa!

Läs mer

Coway

Sydkoreanska Coway inriktar sig bland annat på luftrenare och luftbefuktare med extra låg energiförbrukning, bättre och fler filter samt innovativa funktioner såsom luftkvalitetssensorer och indikatorer.

 

Coway luftbefuktare och luftrenare

APM-1010DH

Coway APM-1010DH är en högeffektiv luftbefuktare och luftrenare i snygg design. Med låg driftskostnad och långa filterbytes-intervaller. Den kombinerade luftrenaren och luftbefuktaren har fyra effektiva filter som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier m.m. Minskar risken för att utveckla astma, allergier och andningsproblem. Dessutom eliminerar den oönskade lukter från matlagning, bilavgaser, cigarettrök etc. Max. arbetsyta 67 m²

Befuktare_header_Coway2

Luftrenare och befuktare från Coway 1010DH kan du välja mellan funktionerna enbart luftrening eller kombinerad luftrening och befuktning.

 

Luftfuktare motverkar torr inomhusluft

Coways kombinerade luftrenare och luftbefuktare ger dig en bättre inomhusmiljö. Vi spenderar den största delen av vår tid inomhus, därför är inomhusluften viktig för vår hälsa. Det är viktigt att luften är ren och att den inte blir för torr. Problemet uppstår när det är stor skillnad mellan inomhus- och utomhusluften, detta sker framför allt under vinterhalvåret.

Den torra inomhusluften kan orsakar torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk, det kan även förvärra astma och ge torr hud. Andra mer vardagliga symptom som torr luft kan skapa är trötthet och huvudvärk.

För vårt hem och kontor kan torr luft orsaka sprickor i trämöbler och parkettgolv, även musikinstrument kan lätt blir ostämda. Problem med papper i skrivare och kopiatorer.

 

Filtersystem

Coway APM-1010DH har ett 5-stegs filter. Det ger en optimal luftrening av vilket uppnås genom tillämpning av fyra filter. Tvättbart förfilter, MCC Mediumfilter, deodorantfilter och ANTI-FLU HEPA-filter.

APM-1010DH_filter

För att läsa mer om de olika filter klicka här!

 

Kombination en av luftrening och befuktning

Välj mellan funktionerna enbart luftrening eller kombinerad luftrening och befuktning. Med naturlig förångning och ställbar fuktighetsnivå får du bästa möjliga inomhusmiljö. Ställbar luftfuktighetsnivå: 40%, 50%, 60% eller Max.

 

Naturlig befuktning

Naturlig fukt producerar partiklar som är mindre än med andra befuktningsmetoder. Befuktningen är säker för den mänskliga andningssystemet, eftersom 0,1 nm stora partiklar inte kan överföra tex virus. Samt att hem och möbler förblir säkert eftersom vattenmolekylen inte kan fästa och orsaka mögel och mjöldagg.

Tank storlek på 3 liter med kraftfull befuktning på 450 ml / timmen

 

Andra tekniska funktioner

  • Renhetsindikatorn – Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljöautomatisk styrningen
  • Luftflödesregleringar – 4 fläkthastigheter så du kan justera önskad hastighetsnivå
  • Auto off timer – Du kan välja timer, 1-8 timmar så att den automatiskt släcks när önskad tid har passerat
  • Auto ljus On/Off – Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt

 

APM-1010DH

 

 

 

Model AMP-1010DH
Rek. rumsstorlek 67 m²
Maximalt luftflöde 324 m³/h
Bufektingskapacitet 450 ml/h
Höjd 58,6 cm
Bredd 41 cm
Djup 24,3 cm
Vikt 10 kg
Filter 5-stegs filter
Luftflödesregleringar 4 fläkthastigheter
Fuktighetsindikator LED ljus display
Renhetsindikator Ja
Ljudnivå 18-49 db(A)
Elförbrukning 40-50 W
Garanti 2 år

 

Sydkoreanska Coway har främjat ett sunt och behagligt liv för Cowaykonsumenter som sin mening tyder; alltid tillsammans!

e-klok.se har det största utbudet av luftrenare från Coway!

Vi spenderar största delen av vår tid inomhus, därför är inomhusluften viktig för vår hälsa!

Läs mer